• Levering en montage in heel Nederland, België en Duitsland(*)
  • Hoge kwaliteit meubels direct online bestellen
  • Meer dan 1000 m2 showroom in Breda en Den Haag
  • Voorradige artikelen in 10 werkdagen bezorgd

Opklapbedden

Opklapbedden

 

Sinds 1947 zijn wij gespecialiseerd in Klapbedden waaronder Cubed Klapbed.

Wat is een opklapbed precies?

Een uitklapbed (ook: opklapbed) is een type bed dat kan worden uitgeklapt als het gebruikt gaat worden en ingeklapt als het niet meer wordt gebruikt. Veelal is zo'n bed een onderdeel van een kast. Het bed wordt dus verticaal opgeborgen waarbij de bodem dienstdoet als wand. Door het bed uit te klappen komt het horizontaal op de vloer te staan zodat het gebruikt kan worden.

Een uitklapbed is een bed voor kleinbehuisden en voor logeerkamers.

In de showroom van Haags Beddenbedrijf hebben we de grootste en mooiste collectie Klapbedden voor u tentoongesteld o.a. Cubed Opklapbed. Ze zijn er in verschillende uitvoeringen zoals: verticaal uitklapbaar cubed Opklapbed dit betekent in de hoogte van de wand en horizontaal uitklapbaar cubed Opklapbed dit betekent in de breedte van de wand. Tevens zijn ze ook nog zeer licht opklapbaar.

Diverse soorten opklapbedden

Hierboven vind u een aantal voorbeelden van cubed Opklapbedden opstellingen en uitvoeringen. Tevens hebben wij ook losse Opklapbedden, zie onderzijde pagina. UItermate geschikt voor inbouw. Zie pagina kastbedden en bedkasten voor een nog grotere collectie opklapbedden. Voor meer informatie nodigen wij u graag uit in een van onze ruime showroom om de collectie opklapbedden te komen bekijken.

Heeft u vragen?
© 2021 Haagsbeddenbedrijf.