0item(s)

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Product was successfully added to your shopping cart.

Slaapkasten

Slaapkasten

Slaapkasten(klik op de foto hieronder om alle slaapkasten te bekijken)
Of scroll naar beneden om meer producten te bekijken.

One Room Living heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in Slaapkasten. Slaapkasten zijn geschikt voor uw logees en/of dagelijks gebruik. In één van onze showrooms Amsterdam, Breda of Den Haag kunt hele mooie opstellingen van slaapkasten vinden. Wij staan voor een gegarandeerde garantie van tenminste 3 jaar. Wij kunnen dit zeggen omdat alle producten die bij ons in één van de showrooms staan door een speciale keuring moeten komen. Wij leveren dus alleen hoogwaardig kwaliteits producten en altijd de beste service.

Slaapkasten en het gebruiksgemak ervan

In ons assortiment ruimtebesparende producten hebben wij zeer zeker ook slaapkasten ondergebracht. De meest van onze slaapkasten kunnen met beddengoed en al opgemaakt worden. En al onze slaapkasten zijn in een handomdraai van kast naar volwaardig bed met zeer goed slaapcomfort.

Neem een kijkje in de showroom van One Room Living

Op onze website heeft u natuurlijk al een zeer uitgebreide indruk kunnen krijgen van ons assortiment slaapkasten, maar het beste is toch om even de slaapkast in het echt uit te proberen. Daarom nodigen wij u graag uit in één van onze slaapkastenwinkels in Amsterdam, Breda en Den Haag.

Bespaar ruimte besparen met een Slaapkast

Koop nu een slaapkast en u ziet direct hoeveel invloed dit heeft op uw leefomgeving. De meeste slaapkasten die One Room Living levert kunt u combineren met allerlei aan of opbouwkasten en ook nog een bureau voor uw hobby of studie.

Slaapkasten

 
Van hoog naar laag sorteren

26 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

26 artikel(en)

Heeft u Vragen?