0item(s)

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Product was successfully added to your shopping cart.

Dwarsslapers

Dwarsslapers

In kleine appartementen en studentenkamers is een dwarsslaper de ultieme oplossing om ruimte te besparen. De multifunctionele slaapbank doet dienst als bed en als bank, zodat u twee meubelen in één heeft. Dankzij het matras van hoge kwaliteit slaapt u ’s nachts lekker en zit u overdag comfortabel. Het hoofdeinde en voeteneinde van het bed liggen tegen de zijkanten van de bank, waardoor u met dit type slaapbank extra veel ruimte bespaart.

  • Keuze uit verschillende matrasmaten, van 90 cm tot 180 cm breed
  • Bestel direct online en ontvang uw slaapbank al binnen 2 weken
  • Uw dwarsslaper thuisbezorgd in heel Nederland en België
  • Bekijk de hele collectie in Den Haag, Amsterdam en Breda
  • Een dwarsslaper bespaart nóg meer ruimte dan andere bedbanken

Assortiment dwarsslapers

Van hoog naar laag sorteren

34 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

34 artikel(en)

Ruimtebesparende slaapbanken

Wanneer u in een kleine ruimte woont en iedere centimeter vloeroppervlakte zo optimaal mogelijk wilt benutten, dan is een dwarsslaper echt iets voor u. Dwarsslapers zijn kleine en lichtgewicht slaapbanken die u heel eenvoudig ombouwt tot een comfortabel bed. Vooral wanneer u een vierkante leefruimte heeft is dit ruimtebesparende bed ideaal, omdat de lange zijde van de dwarsslaper langs de muur geplaatst moet worden. Hierdoor komt het bed niet de woonruimte in, maar gebruikt het de ruimte naast de wand. De dwarsslaper is daarmee uitermate geschikt voor eenkamerappartementen en studentenkamers. Bij One Room Living hebben we dan ook een ruime collectie aan dwarsslapers voor u samengesteld.

Gebruik uw eigen matras of kies bij ons een nieuwe

U kunt bij een dwarsslaper gewoon uw eigen matras gebruiken, mits deze onder de maximale matrasdikte blijft. Of uw matras hieraan voldoet, kunt u terugvinden op de dwarsslaper zelf. Daarbij moet uw matras probleemloos voor langere tijd op de zijkant kunnen staan. Voldoet uw eigen matras niet, of wilt u gewoon een nieuw matras voor uw slaapbank? Geen probleem. Bij One Room Living hebben we een grote diversiteit aan matrassoorten beschikbaar. Hierbij kunt u kiezen uit een matras van polyether, koudschuim, pocketvering, traagschuim en binnenvering. Welke matrassoort uw voorkeur ook geniet, bij ons zult u het ideale matras zeker treffen voor uw bedbank.

Multifunctionele dwarsslapers

De meeste dwarsslapers hebben een normale bedlengte, maar een lage hoogte. Eenmaal ingeklapt kunt u de bovenkant van de slaapbank hierdoor ook voor andere doeleinden gebruiken. Zo kunt u boven op de dwarsslaper bijvoorbeeld een werkblad plaatsen. Daarmee heeft u niet alleen een comfortabel bed, maar tegelijkertijd een groot bureau in uw woonruimte staan. Wanneer u vervolgens boven uw dwarsslaper een aantal boekenplanken plaatst, is uw werk- of studeerruimte helemaal compleet. Breng een bezoek aan onze showroom in Amsterdam, Breda of Den Haag en laat u geheel vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van de dwarsslaper.

Slaapbanken met verschillende mechanismes

Is een dwarsslaper toch niet wat u wilt? In onze collectie vindt u nog meer slaapbanken en zetelbedden met verschillende uitklapmechanismes. Bekijk bijvoorbeeld onze naar voren toe openende slaapbanken, stapelbedden of de stijlvolle Innovation slaapbanken.

Heeft u Vragen?