0item(s)

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Product was successfully added to your shopping cart.

Woonslaapwanden

Woonslaapwanden(klik op de foto hieronder om alle woonslaapwanden te bekijken)
Of scroll naar beneden om de producten te bekijken.

Welkom bij One Room Living uw specialist in woonslaapwanden. Bij ons kunt u een zeer ruim en uitgebreide collectie woonslaapwanden vinden, denk bijvoorbeeld aan een woonslaapwand in combinatie met toepasbaar bureau. One Room Living adviseert en levert woonslaapwanden op maat en wens van onze klant met de daarbij behorende juiste service, de meeste klanten zijn door ons al tevreden gesteld.

Gebruiksgemak van de woonslaapwanden van One Room Living

Woonslaapwanden zijn ideaal om te gebruiken voor in uw huiskamer voor dagelijks gebruik, maar uiteraard ook voor logeerdoeleinden. Ze zijn uitermate geschikt en toepasbaar in alle ruimtes zoals bijv. ook de logeerkamer. Ook kunnen wij u een passend voorstel maken voor een woonslaapwanden in uw tweede verblijf. De meeste woonslaapwanden kunt u met dekbed en kussens opmaken en terug inklappen. In een handomdraai is uw woonslaapwand omgeturnd tot een volwaardig bed waar u zich optimaal op uw gemak zult voelen.

Neem een kijkje in de showroom van One Room Living

U kunt al heel veel informatie over onze woonslaapwanden vinden op deze website, maar de meeste van onze klanten willen het woonslaapwanden in het echt zien. Dit kan in onze ruime showrooms in Amsterdam, Breda en Den Haag. Deze zijn op alle dagen open, behalve op zondag en maandag. Graag zien wij u een keertje in één van onze showrooms om de meest praktische woonslaapwand uit te zoeken voor in uw tweede verblijf of uw eigen woning, kom gerust eens langs!

Bespaar ruimte met woonslaapwanden

Door gebruik te maken van onze wandbedden, bespaart u zeker bij wat kleinere ruimtes ruimte. Een normaal bed neemt vaak onnodig veel ruimte in, een wandbed kan hiervoor een oplossing zijn. De wandbedden die One Room Living levert slapen minstens zo goed als de normale bedden die u gewend bent. Bij onze betere wandbedden kunt u zelfs de matras, kussen en hoeslaken laten zitten na het slapen en hiermee nog meer ruimte besparen!

Uitbreiding mogelijk met onze woonslaapwanden

U kunt tevens ook nog de woonslaapwand uitbreiden met bijvoorbeeld een bureau wat u aan de woonslaapwand kan bevestigen. Hiermee kunt u uw kleinere slaapkamer toch voorzien van zowel een bed als een bureau. De keuze is aan uzelf of u een horizontaal of verticaal openklappende woonslaapwand kiest, dit kunnen wij niet voor u bepalen.

woonslaapwanden

 
Van hoog naar laag sorteren

22 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

22 artikel(en)

Heeft u Vragen?